top of page

Balkan en bliss

Balkan en bliss

27 juni 2013 is een typische ochtend waar ik telaat op sta. Mijn productie piek is zeven uur. Na halfnegen ga ik normaal gesproken netwerken, wat emailcorrespondentie, het schrijven en degelijk zit er dan op. Geen nieuws vandaag, please . Ik zet een kop koffie en begin maar toch. Al snel door de todolijst. Doe wat sollicitatiebrieven werkzaamheden. Nodig de gasten voor de talkshow 2121 van de komende drie weken uit. Dat is niet gebruikelijk op Curacao. Hier wordt je dezelfde dag nog gebeld. Dan raak je aan het chatten met John Steyaert die in de Balkan aan een strand op vakantie is met de familie. Hij kijkt naar de proefdruk van mijn volgende boek: "Caribbean 3.0" de opvolger van "Curaçao 3.0". Hij stuurt mij de lijst met typo's via Facebook chat. Ik doe ze in een document dat ik dan naar de uitgever mail. Bea Moedt geeft toestemming voor gebruik van twee foto's. Nog even Jopi Hart vragen om naar het persbericht voor de lancering van "Caribbean 3.0" te kijken. Waarschijnlijk gaan we de deadline voor de lancering van het boek van 30 juni gewoon halen. Als je even los komt van 1.0 en 2.0 werkt 3.0 gewoon. De bal op Wimbledon gaat ook op en neer.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

De jaarcyclus gaat sluiten DRAFT 4.0 4 december 2023 Het is een stillere zondag dan normaal als je thuisblijft en geen radio of televisie aanzet. De dag verloopt trager dan normaal, en de temperatuur

Ligt het nu aan mij? DRAFT 4.0 3 december 2023 Op een vrijdag, zoals die van 1 december 2023, rijd ik langs het gebouw van onze nationale bibliotheek dat er verwaarloosd bij staat. De bibliotheek is e

Op weg naar pathocratie: De schaduw van democratie DRAFT 4.0 2 december 2023 Een paar dagen geleden bracht een bevriende jonge psycholoog een intrigerende term in mijn wereld: pathocratie. Een begrip

bottom of page