top of page

Society 5.0; Workshop

Ontdek de toekomst van curaçao 5.0 met Society 5.0!

 

Waarom NU deelnemen aan onze workshop?

In een wereld die voortdurend complexer wordt en waar trends steeds grotere invloed hebben op kleine eilanden en organisaties, is het cruciaal om niet achter te blijven. Als je nu niet actief betrokken raakt, loop je het risico om de grip op jouw organisatie te verliezen. Zelfs leiders kunnen hun positie in gevaar zien komen. Grijp deze unieke kans om je voor te bereiden op een toekomst van inclusiviteit, technologische harmonie en ecologisch herstel.

 

Ben jij klaar voor de nieuwe wereld van Society 5.0?

Ben je een leider, manager of beleidsmedewerker die inziet dat de toekomst draait om de symbiose tussen technologie en menselijkheid? Voel jij ook aan dat dit vraagt om een nieuw sociaal contract? Dan is onze exclusieve workshop "Society 5.0: Vormgeven aan Curaçao 5.0" op jouw lijf geschreven!

 

 

Schrijf je in via formulier hieronder.

https://universityofgovernance.com/society-5_0

 

Transformeer jouw organisatie met Society 5.0:

Deze workshop gaat verder dan het overbrengen van kennis, het biedt ook de kans om leiderschap te ontwikkelen. Leer niet alleen hoe jouw organisatie kan meebewegen in deze nieuwe fase, maar ontdek ook hoe je actief kunt bijdragen aan het vormgeven van Curaçao 5.0. Ontdek hoe jouw leiderschap kan bijdragen aan een inclusieve toekomst, waarin technologie de mens centraal stelt en waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.


Wat kun je verwachten van onze workshop?

Een diepgaand begrip van Society 5.0 en hoe dit van toepassing is op Curaçao 5.0.

Praktische strategieën om jouw organisatie voor te bereiden op de uitdagingen en kansen van de nieuwe era.

Inzichten in hoe jouw leiderschap een inclusieve en duurzame toekomst kan stimuleren.

Interactieve sessies met gelijkgestemde professionals die actief betrokken zijn bij deze evolutie.


Bonussen voor de snelle beslissers:

  • Exclusieve Society 5.0 Scan en interpretatiegesprek (normaal Naf 1997): Ontvang een diepgaande analyse van hoe de principes van Society 5.0 kunnen worden toegepast op jouw specifieke situatie, samen met een persoonlijk gesprek om de inzichten te bespreken.

  • Top 25 acties om te vermijden in Society 5.0 (uitsluitend beschikbaar voor snel inschrijvende deelnemers): Leer van de ervaringen van anderen en vermijd valkuilen terwijl je de transitie maakt naar Society 5.0.

  • Een jaar lang gratis toegang tot al onze Society 5.0 publicaties: Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van Society 5.0 met onze exclusieve publicaties.


Grijp deze kans en schrijf je nu in:

Dit is een unieke gelegenheid om voor slechts 10% van ons reguliere tarief (Naf. 2000,-) deel te nemen en toegang te krijgen tot waardevolle bonussen. Grijp deze kans en bereid je organisatie voor op een succesvolle toekomst.


Datum: 21 september 2023

Tijd: 9:00 - 12:00

Locatie: Villa 5.0

Investering: Van 2000 Naf voor slechts 200 Naf (Voor de eerste 10 inschrijvers)

Maximaal: 10 deelnemers


Wacht niet langer, schrijf je in via deze link en bouw samen met ons aan een Curaçao 5.0 dat voorop loopt in de wereld van morgen!

Let op: De bonussen zijn alleen beschikbaar voor de eerste 5 snelle beslissers die zich binnen de komende 7 dagen inschrijven.Schrijf je nu in

Name*

Email Address*

Wat wenst u te leren?

Message*

Datum: 21 september 2023

Tijd: 9:00 - 12:00

Locatie: Villa 5.0

Investering: NAf. 200.00

Maximaal: 10 deelnemers

Schrijf je in via https://universityofgovernance.com/society-5_0


Samen bouwen we aan een Curaçao 5.0 dat voorop loopt in de wereld van morgen!

bottom of page