top of page

Mis(s) Refineria 2022 is ...

Mis(s) Refineria 2022 is ...

DRAFT 2.0

3 juni 2022

Afgelopen weekend was de “Miss Universe Curaçao” verkiezing. Ik heb wat fragmenten gezien maar te weinig om een eigen oordeel te hebben. We begreep ik van anderen dat ze de kwaliteit niet goed vonden. Er is historisch altijd kritiek geweest op dit soort Miss verkiezingen; het zou sexistisch zijn en koehandel. Ik denk dat de Mr verkiezingen een reactie zijn op een deel van deze kritiek.

Aan de verkiezingen van 2022 deden slechts drie mooie kandidaten mee, maar duurde de het evenement erg lang. Veel politici waren aanwezig en veel gebeurde backstage. De jury had geen makkelijke taak en het duurde lang voor dat de Miss gekroond werd. In het verleden waren er wel eens geruchten over het omkopen van juryleden.

Dit is de vierde of vijfde editie van de verkiezing de strategische partner van de raffinaderij. Er waren drie mooie kandidaten. Het duurde erg lang en er was veel onrust backstage. Er was veel druk op de jury en het gonsde van de geruchten over corruptie. Uiteindelijk werd de nieuwe partner gekroond door de minister president.

Wij zijn al vaker een strategische partner mis(s) gelopen.

Miguel Goede

0 views0 comments

Recent Posts

See All

The Other Side of the Coin

The Other Side of the Coin March 2, 2024 In our discussion on disease poverty, primarily stemming from the lack of a steady income, it's essential to consider the flip side: the presence of excessive

bottom of page