top of page

Laten we de systemen van DAE repareren

14 juni 2013 staat op de voorpagina van AD dat de luchtvaartmaatschappij niet meer mag landen in Venezuela. DAE mag niet meer vliegen naar Venezuela. Dat gaat banen en omzet kosten. Dit zijn slechte resultaten. Waarom gebeurt dit? DAE heeft kapotte systemen. 1.0 en 2.0 systemen. Die kapot zijn. De klanten verwachten een ander serviceniveau. Venezolaanse autoriteiten hebben de vergunningen ingetrokken. Dat gaat heel veel banen kosten, helaas. Het staat er niet, maar dat houdt in dat DAE kapot 2.0 systemen heeft.

In "Curaçao 3.0" schreef ik: "De systemen van Curaçao 2.0 zijn al in decline, verval. Alle 2.0 systemen op Curaçao zijn gebroken. Politiek, Bestuur, Onderwijs, Gezondheidszorg, Transport, Pensioenen, noem maar op."

Soms heb je meer gelijk dan je denkt. Alle systemen op Curaçao zijn in verval. Dat moet je oplossen voor dat het te laat is. Ik heb gezegd dat op Curacao systemen kapot zijn. Dit is er eentje van. Waarom vind ik het belangrijk om dit te zeggen? Omdat het banen kost. En omzet en winst. Banen voor de werknemers en winst voor de aandeelhouders. Of het kost jou geld. Als de overheid er in springt kost het jou geld. Dus kapotte systemen kosten jou geld , jou baan en jou winst. Is het duidelijk nu? Ik zie kapotte systemen. Maar ik weet ook hoe je ze moet repareren. Als je een kapot systeem hebt kan je me bellen . Ik maak geen systemen kapot. Ik zie ze en ik repareer ze. Als je als manager verantwoordelijk bent voor het systeem zorg dat het niet breekt. Bel me. Daar gaat "Talk 3.0" over. Niet over mij maar over jou. Over jou baan jou omzet en jou winst. Want die gun ik jou.

0 views0 comments

Comments


bottom of page