top of page

Back to reality

Back to reality

Hoe kort je bezoek ook is aan het buitenland en hoe je ook doorwerkt via internet, er altjd een stappel die op je wacht en die je moet weg werken voor dat je verder kunt. dus op maandag 18 november ben ik vroeg op en werk is naarstig aan de planning, emails beantwoorden, en enveloppes openen en waar mogelijk gelijk stukken filen. Dan breng ik mijn zoon Chris naar school. Het is al halfnegen en toch is er file op de Caracasbaaiweg. Misschien lgt het aan het koninklijk bezoek. Nadat ik Chris heb afgezet ga ik even langs de optiecen om mijn bril te repareren. Binnen enkele minuten sta ik weer op straat. Fantastische service. Ik besluit bij McCafe online door te gaan werken. En dan komt het geen internet. Ik neem mijn koffie mee en ga naar de wasstraat. Ik verwacht nog altijd internet in de wasstraat om door te kunnen werken. Maar we begrijpen het nog niet. Ik leg het uit aan de voorman. Ik besluit dan op mijn IPad deze blog te gaan schrijven. Ik vind het weer een punt want als je net uit Nederland komt en overal WiFi is en gratis, zelfs in de trein en in de bus. Het wordt een probleem want de "creative class" gedefinieerd door prof. Richard Florda wil online conected zijn. We hebben wel zeven fiber kabels maar we doen er niet genoeg mee.

1 view0 comments

Comments


bottom of page