top of page

Acht

Op 9 januari publiceert het AD een groot artikel van mij over het ambtelijk apparaat en hoe het niet functioneert. Het is niet toevallig dat er een overleg is met Nederlandse parlementariërs op het eiland. Het is altijd spannend en afwachten hoe mensen erop reageren. Ik ontvang een reactie van een voormalig rector. ze stelt terecht dat het artikel gedurfd is. Het blijft verder stil.

In de avond luister ik naar de her uitzending van"Perspektiva" met Maurice Adriaens als gast. Hij bevestigt wat ik stel, dat het ambtelijk apparaat een rem is op de economische groei. Ook zegt hij dat de situatie van het nutsbedrijf Aqualectra een ook een rem is op de economische groei. Het goede nieuws is dat het "Space Port" project nog om schema is. Het goede nieuws is, dat er nog steeds kansen zijn voor Curacao.

Ivan en Jacques willen weer vergaderen over het visie traject 2030.

We hebben weer het eerste slachtoffer in het verkeer en de eerste liquidatie van het nieuwe jaar.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

The Other Side of the Coin

The Other Side of the Coin March 2, 2024 In our discussion on disease poverty, primarily stemming from the lack of a steady income, it's essential to consider the flip side: the presence of excessive

bottom of page