top of page
Search
  • _

3.0 mei OB

Ik kom Willy in de supermarket tegen. Willy reageert sinds Kort dagelijks op mijn blogs en luistert naar 2121. Ik ben met mijn vrouw mee. Maar we kijken ook naar de eerste gevolgen van de nieuwe OB wet. Ja, volgen het bonnetje is de OB op primaire waren gedaald van zes naar nul procent, maar de prijs voor de consument is gelijk gebleven.

Willy zegt niet veel. Hij citeert een citaat van mij dat indruk op hem moet hebben gemaakt: "het leven van een werkloze intellectueel is druk". Ik was het al vergeten. Kon me het gelijk weer herinneren wat het is was.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

This book is on an Uthopian Small Islland Development State (in the Caribbean). It covers: The individual The family The education The neigborhood Living Work Governance This Uthopia is powerd by info

Even institutions like The Economist are concerned about the lack of jobs in the future due to the progress of technololigicale developments and the implementations of these. http://www.economist.com/

I admire does who talk about the future with conviction, because the future is unknown. Someone said the best we to predict the future is to create it. I do not know. The future has changed. The chang

bottom of page