top of page

03.06.13 vertrok ik naar 444+

3 juni 2013. Het is drie maanden na de lancering van mijn goed ontvangen boek "Curacao 3.0". Curaçao is 444 km2. Daar doen we het met zijn 150.000. Een aantal van mijn vrienden en ik zijn er achter gekomen dat we in de lokale kennisseneconomie niet aan de bak komen en zijn digitaal verhuisd naar de globe, 444+. Wat houdt dat in? Vanaf nu steken wij geen energie meer in Curaçao want het is verspilling en contraproductief. Het is geen makkelijk besluit want we hebben altijd alles met veel passie gedaan, maar de liefde moet van twee kanten komen. Ik heb niet de illusie dat ik gemist zal worden. Wat houdt het concreet in? Dat ik per direct niet meet post op Facebook over lokale aangelegenheden en dat ik asap stop met de radiotalkshow 2121.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page