top of page

Wat is de waarde van kennis?

Op 13 juni 2013 moet ik ook denken aan de stichting van de PAR politica Alcala Wale. Ze neemt het op voor al die afgestudeerde beursalen die nu met een torenhoge studieschuld in euros zitten en een relatief laag inkomen in Antilliaanse guldens hebben. Ik vraag me af: wat is de waarde van kennis?

Ik heb met verbazing geluisterd naar de vergadering van de Staten over het gratis onderwijs. Het is niet begroot. Vorig jaar vlak voor de verkiezingen is het door de PS om populistische redenen doorgedrukt en is het geld uit de kas van de overheidsNV Rafinaderia di Kòrsou gepakt. Thans wordt dit in een civiele enquete onderzocht door het Openbaar Ministerie. Wat is de waarde van kennis?

PS viert de resultaten van de studenten die in de regio. Vorig jaar is een groep in de regio gaan studeren met een scholarship. Ik denk dat deze studenten wel goed terecht komen want ze moeten een voorbeeld worden voor studeren in de regio.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

The Power of Dissent in Democracy: Learning from Icons

The Power of Dissent in Democracy: Learning from Icons February 26, 2024 Dissent, often perceived as abstract and elusive, plays a pivotal role in shaping democracies worldwide. But what exactly is di

bottom of page