top of page
Search
  • _

The Reality Show

Miguel Goede

Yesterday

De wereld is een reality show. Curacao is een reality show. De show is zeven dagen in de weer en vierentwintig uur. Het is te volgen via alle media en is dankzij het internet en alle hebbedingen of gadgets is het uiterst interactief. Er is nooit rust. Dan weer is op 18 mei 2014 de premier homo, volgens de ex-minister van financien. De dag daarop heeft de premier van Nederland een geheime relatie m... See More

Like · · Share

Willem Cyntje, Danitsja Wijsman, John Getrouw and 4 others like this.

Evita Nita Dit is een goede beschrijving van onze realiteit.

See Translation

Yesterday at 9:10am · Like

Miguel Goede Iedereen heeft de breaking news. Persberichten zijn snel als het licht.

Yesterday at 9:13am · Like · 1

Billy Pandt Wat zijn onze prioriteiten? Wat verstaan we heden ten dage onder normen en waarden? Waarom is sensatie zodanig hoog (basis/basaal) in onze tegenwoordige 'maslovpyramide'? Hoe staat het met ons geweten? Waar zijn begrippen als empathie enz gebleven. #Ta'ki'abairobes?# Òf t'ami ta wak'e robes?

See Translation

22 hours ago · Edited · Like

Miguel Goede Ook verkeersongelukken zijn onderdeel van de show. Het houdt iedereen bezig. Je vraagt je af hoeveel productie dit kost. Maar de media verdienen en goed aan.

Yesterday at 9:22am · Like

Miguel Goede De call in speelt een belangrijke rol. Regelmatig hoor je dat de telefoon "redhot" is.

Yesterday at 9:23am · Like

Billy Pandt En juist die call out is een farce Miguel Goede, of zijn het steeds dezelfde mensen die inbellen, dus diversificatie van inbreng van opinie is er meestal niet, of zijn het bespeelde, gemanipuleerde, inbelacties om de eigen positie te bevestigen en hopelijk te versterken. Soms hebben wij het nodig om onszelf voor de gek te houden. Life is about making choices!

See Translation

Yesterday at 9:39am · Like

Miguel Goede Maar dan zorgt FB voor een andere inkleuring.

Yesterday at 9:42am · Like

Miguel Goede De show is global. Mensen zitten in Nijmegen en Singapore online. Politici en bekende landgenoten zijn de super sterren, want iedereen is een ster. En soms krijg je ongevraagd de hoofdrol, bijvoorbeeld als je auto wordt aangereden.

Yesterday at 9:44am · Like

Billy Pandt FB, andere media (ruim 30?), it's a choice! Waarneming, geloven en waarde eraan hechten is een persoonlijke competentie. Ondertussen krijgt RR dagelijks gelijk, E Mundu Ta Lora Ketu Bai.

See Translation

Yesterday at 9:45am · Like

Miguel Goede Choice is an illusion.

Yesterday at 9:47am · Like · 1

Miguel Goede De reality show vervangt het parlement en in feite een permanente verkiezingscampagne en verkiezingen. Zeker als je daarbij de maandelijkse enquêtes in ogenschouw neemt.

Yesterday at 9:57am · Like · 2

Miguel Goede Jacob Gelt Dekker, Marten Jan Groen, William de Luca, Kenneth Abraham, dat schreef ik in de ochtend.

23 hours ago · Like

Miguel Goede En 20 mei ontkent Rutte een relatie te hebben met een man. Wat moet je er allemaal mee?

23 hours ago · Like

Billy Pandt Control > Choice > Illusion......? It's all about where you stand and what you stand for....!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage...

INSTINCT HD 1080P full movie

Ethan Powell (Hopkins) who has been missing for a few years, living in the jungl... See More

22 hours ago · Edited · Like · 1 · Remove Preview

Ricardo Nooitmeer Wat ik mis is analyse, kenmerk van goed journalistiek

19 hours ago · Like

Miguel Goede Wat is jouw take Ricardo Nooitmeer?

19 hours ago · Like

Marten Jan Groen Ricardo Nooitmeer

Goede analyses alsook achtergrond informatie, tref je feitelijk niet aan in de Curaçaose journalistiek....See More

See Translation

18 hours ago · Edited · Like

Miguel Goede Een journalist brengt het nieuws, maar in de reality show is de journalist niet zelden in het nieuws, Ricardo Nooitmeer. Vaak ook maakt hij het nieuws.

18 hours ago · Edited · Like

Philip A. Rademaker Het medium is belangrijker geworden dan het nieuws. De weinigen in onze gemeenschap die in het lokale onderwijs iets van de geschiedenis van het Amerikaanse continent hebben kunnen leren, weten dat de Cubaanse vrijheidsstrijd "The newspaper war" werd genoemd omdat partijen door het krantenimperium van Hearst werden gesponsord om voor hen nieuws te produceren. Ik krijg zo langzamerhand de indruk dat iets dergelijks hier aan het plaatsvinden is. Misschien niet met geld maar toch wel met stukjes papier die hier en daar, en altijd op het juiste moment,,opduiken.

En dan heb je natuurlijk ook de ande, grotere en misschien niet eens lokale belangen...

See Translation

16 hours ago · Like

0 views0 comments

Recent Posts

See All

This book is on an Uthopian Small Islland Development State (in the Caribbean). It covers: The individual The family The education The neigborhood Living Work Governance This Uthopia is powerd by info

Even institutions like The Economist are concerned about the lack of jobs in the future due to the progress of technololigicale developments and the implementations of these. http://www.economist.com/

I admire does who talk about the future with conviction, because the future is unknown. Someone said the best we to predict the future is to create it. I do not know. The future has changed. The chang

bottom of page