top of page

Soms heb je meer gelijk dan je denkt

Toen ik NRC en Trouw te woord stond en verklaarde dat de PS na de moord op Wiels uit elkaar zou vallen, dacht ik bij mezelf: wat een hoogmoed. Ik baseerde me uitsluitend op vergelijkbare gevallen in het buitenland. Ook in het geval van Chavez duurde de loyaliteit zes weken. Maar toen 28 mei 2013 Asjes de partij verliet, ben ik lang stil geweest.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

De jaarcyclus gaat sluiten DRAFT 4.0 4 december 2023 Het is een stillere zondag dan normaal als je thuisblijft en geen radio of televisie aanzet. De dag verloopt trager dan normaal, en de temperatuur

Ligt het nu aan mij? DRAFT 4.0 3 december 2023 Op een vrijdag, zoals die van 1 december 2023, rijd ik langs het gebouw van onze nationale bibliotheek dat er verwaarloosd bij staat. De bibliotheek is e

Op weg naar pathocratie: De schaduw van democratie DRAFT 4.0 2 december 2023 Een paar dagen geleden bracht een bevriende jonge psycholoog een intrigerende term in mijn wereld: pathocratie. Een begrip

bottom of page