top of page

Service, nog een keer

De volgende ochtend 16 mei 2013 begin ik de dag achter mijn laptop en ga door de “to-do-lijst”. Ik moet werk maken van het vernieuwen van de vernieuwing van mijn rijbewijs en mijn creditcard. Diverse diensten die ik betrek via het internet en betaal met mijn visa-card geven door dat mijn kaart is verlopen. Het is acht uur en ik bel het call-center van de overheid van Curacao (Bentana di informashon) om te informeren wat de procedure is om mijn rijbewijs te vernieuwen. Het gaat over, wordt opgenomen en ik krijg het bandje te horen dat mij vertelt dat ik zo geholpen wordt. Het duurt enige tijd. Dus besluit ik met Skype via de MCB website te bellen. Er wordt snel op genomen en na het verstrekken van mijn kaartnummer wordt mij vertelt dat de kaart al vanaf maart klaar ligt. De medewerkster kan me niet vertellen waarom in geen brief thuis heb ontvangen om het op te halen. Een bank met 3.0 infrastructuur met 2.0 mindset? Een halfuur later luister ik nog altijd naar het stemmetje van het bandje. Eindelijk wordt ik opgenomen. Ik moet twee manden voor dat de datum is verstreken met een doktersverklaring, paspoort en vijfennegentig gulden in de rij gaan staan. Oja, de doktersverklaring kost ook een tienje, op formulier te verkrijgen bij het kantoor van de landsontvanger.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Dissent: A Pillar of Democracy

Dissent: A Pillar of Democracy April 18, 2024 Yesterday, I couldn't find the time to blog. My schedule was packed, and it was chaotic. Not only were there continuous meetings, but numerous reports nee

Reflections on the ABC Islands Tourism Symposium

Reflections on the ABC Islands Tourism Symposium April 16, 2024 Last Friday, I had the opportunity to attend the symposium organized by the Association of Dutch Caribbean Economists (ADCE) on the them

Confronting Ignorance in the Face of Reality

Confronting Ignorance in the Face of Reality April 15, 2024 We are ignorant of the facts, and we deny the facts we do have. No one is pushing to finally publish the figures from the 2023 census. Howev

Comments


bottom of page