top of page

Politieke partij 1.0

Ik ben helemaal stil van hoe de grootste politieke partij om gaat met een intern conflict. Het gaat zo publiekelijk en met zo veel psychologisch geweld. Het is gewoon terreur. Ik word er bang van. Ook de toekomstige minister president is onderdeel van het spel. Maar het is geen spel meer. Ik hoor niemand verder vragen over stellen. Kan me heel goed voorstellen dat ook anderen bang zijn of het normaal vinden. Hoe moet ik het aan mijn kinderen en hun vrienden uitleggen? Is dit de norm?

0 views0 comments

Recent Posts

See All

De jaarcyclus gaat sluiten DRAFT 4.0 4 december 2023 Het is een stillere zondag dan normaal als je thuisblijft en geen radio of televisie aanzet. De dag verloopt trager dan normaal, en de temperatuur

Ligt het nu aan mij? DRAFT 4.0 3 december 2023 Op een vrijdag, zoals die van 1 december 2023, rijd ik langs het gebouw van onze nationale bibliotheek dat er verwaarloosd bij staat. De bibliotheek is e

Op weg naar pathocratie: De schaduw van democratie DRAFT 4.0 2 december 2023 Een paar dagen geleden bracht een bevriende jonge psycholoog een intrigerende term in mijn wereld: pathocratie. Een begrip

bottom of page