top of page

Ons kent ons

Minister Jardim geeft de opdracht aan zijn voormalige baas Damoen om de financiele diensten van zijn ministerie te clusteren. Je kunt mij veel vertellen maar dit is kennisseneconomie. De minister is bij in gelijk in achting gedaald. Waarom had de heer Damoen geen resultaat toen hij als ambtenaar medeverantwoordelijk was voor dit gebeuren? Ik geef het u op een briefje. De kans dat dit lukt is zeer klein.

Dan komt de oud politicus Pierre op zijn Facebook wall met de opmerking: wie aan Damoen komt, komt aan mij. Damoen en Pierre hebben samen in de oppositie gezeten. Hier zijn we loyaal aan kennissen, personen en niet aan principes. Het is niet goed of licht het is just the way it is. In onze rode samenleving zijn we gelijk bereid om de onze niet alleen te helpen maar ook te verdedigen. We weten niet beter. Zo werkt het hier.

Dus toen bekend werd dat de grote leider zijn zus naarvoren had geschoven was men blij. Niemand riep nepotism. Dit had Godett enkele jaren gelden al gedaan. Toen was er nog ophef. 

0 views0 comments

Σχόλια


bottom of page