top of page
Search
  • _

Mindset 1.0 overgedragen en verkapt

Ik heb vorig jaar op Facebook Student 3.0 in Nederland ontmoet. Hij leest iedere dag mijn blog. Toen mijn boek Curacao 3.0 uitkwam kocht hij dat gelijk.We kwamen samen op het idee om een Conferentie Curacao 3.0 te organiseren op Curacao, maar de georganiseerd door studenten in Nederland.

We hebben samen het programma opgesteld, de sprekers gezocht, zaal gereserveerd.

In eens begint Student 3.0 over de titel van de conferentie. Ik vind het raar, dus ik ga vragen stellen. Hij vertelt mij dat Curacao 3.0 met mij wordt geassocieerd en dat ik politiek ben.

Ik vraag door hoe hij aan die 1.0 gedachte komt. Ik vraag door. Hij vertelt dat hij op Antillenhuis over de conferentie sprak en hij het advies kreeg om het niet met politiek te mengen, want Miguel Goede is een en al politiek. Hij had al eerder signalen gekregen van anderen dat ik politiek ben.

Ik heb gelijk besloten niet meer mee te doen aan de conferentie. Het geval illustreert dat we in een kennisseneconomie leven, in een mindset 1.0 en dat we het zo niet gaan redden. Wat heb ik allemaal misdaan? Ik blog en heb een boek uitgegeven. Waarom ben ik gevaarlijk? Ik ben in deze samenleving een intellectueel.

Vandaag krijg ik op mijn wall een reactie van een Bloglezer 1.0 een opmerking op mijn blog of wat ik schrijf wel wetenschappelijk is. En of het allemaal niet eerst onderzocht moet worden voordat ik het op mijn wall zet. Kun jij het volgen?

Ik adviseer de goede man om het niet meer te lezen en om na te gaan of Geniale Anarchie van Boeli van Leeuwen wel wetenschappelijk is onderzocht.

Dit is ook een mindset 1.0 in verkapte vorm. Ik vrees echt dat we het nie tgaan redden,

Einde verhaal.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

This book is on an Uthopian Small Islland Development State (in the Caribbean). It covers: The individual The family The education The neigborhood Living Work Governance This Uthopia is powerd by info

Even institutions like The Economist are concerned about the lack of jobs in the future due to the progress of technololigicale developments and the implementations of these. http://www.economist.com/

I admire does who talk about the future with conviction, because the future is unknown. Someone said the best we to predict the future is to create it. I do not know. The future has changed. The chang

bottom of page