top of page

Lockdown 2.18

Lockdown 2.18

DRAFT 1.0

10 april 2021

Wij zijn nu achttien dagen in de tweede lockdown. De cijfers zijn nog erg hoog en wij zijn nog steeds nummer één van de wereld. Het is onwerkelijk, moeilijk te vatten. Wij krijgen meer vaccin en personeel uit Nederland. Er hangt een deken van rouw en verdriet over het eiland.

Voor mij is de overgang niet zo groot want ik werk al een paar jaar virtuel, het nieuwe werken. Ik heb het druk. Meerdere boeken, artikelen, onderzoeken en offertes moeten af. En daarom moet er veel gebeeldbeld worden.

En toch is anders. Voor de lunch duiken wij de keuken in en daarna werken wij verder, want mijn wederhelft werkt door de pandemie ook thuis.

Vijf uur mogen wij twee uur lopen of fietsen. Wij gaan dan wat kilometers lopen. Na het avondeten en het nieuwsjournaal gaan wij maar kijken naar The Crown. Het is een bizar toeval dat prins Philip op 99-jarige leeftijd overleden is.

Een van de projecten die mij zingeving biedt, is www.curacao2030.net. Steeds meer mensen bellen hierover. Gisteren heb ik kunnen linken met de groep die bezig is met Curaçao Doughnut Economy, met de groep die bezig is met export promotie, en vele anderen. Het is belangrijk want samen moeten wij onze samenleving resetten. Er is ook hoop.

Dr. Miguel Goede

0 views0 comments

Comments


bottom of page