top of page

Ik heb mij vergist; CPR

Ik heb mij vergist; CPR

DRAFT 3.0

Paar weken terug schreef ik dat wij erg negatief waren over de bestuurders van de CPR, die de preferred bidder was, om de exploitatie van de raffinaderij, die al vijf jaar stil staat, over te nemen. Ik schreef dat toe aan onze vooroordelen ten aanzien van Latino’s, nu in het bijzonder Venezolanen.

Over het proces om een nieuwe partner aan te trekken, horen wij nog steeds weinig en zelfs steeds minder. Wat wel naar voren kwam is dat vele bestuurders zich hebben uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. En een paar dagen eerder was de fractievoorzitter van de PAR in de media. Hij vertelde dat hij als Statenlid inzage had in het forensisch rapport in het kader van onderzoek inzake de mogelijk vervalsing van documenten tijdens het onderhandelingstraject. Hij kan verklappen dat van de 35 documenten 34 gefalsificeerd zijn. Als dit waar is, bevestigt het het beeld dat Venezolanen louche zaken doen. Dan moet ik mijn verontschuldigingen aanbieden aan zij die dat van meet af aan hebben gesteld. Dat zou heel jammer zijn, niet voor mij, maar voor de Venezolanen. En dan nog kunnen wij ze niet over een kam scheren.

Miguel Goede

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page