top of page

Hoe herken je een professional?

Ik weet het niet. Op 2 juni 2013 probeer ik drang om Etienne van der Horst en Steven Martina, beiden minister in het takenkabinet of het he kabinet van professionals, te schrijven te bedwingen. Hun taak zit erop en in ieder geval houdt Steven het voor gezien en laat een plan voor de economie achter. Ik wil ze vragen waarom de professionals in het ambtelijk apparaat nooit mijn sollicitatiebrieven hebben beantwoord. Waarom ze in bijna zes maanden de website van de overheid niet hebben laten werken. Waarom ik al weken weet dat ik tot de laatste kandidaten heb gehoord om een visie traject voor Curaçao te begeleider, maar verder niet hoor. Dat ik via een vriend al weken weet dat de voorkeur naar een ander gaat, maar ik nog geen email heb ontvangen om mij te bedanken voor de moeite om te solliciteren. Ook wil ik ze vragen waarom ze de Staten verkeerd hebben ingelicht. Ze zouden immers kijken naar de gevallen van door kabinet ten onrechte ontslagen mensen. Ja, van je mensen, je vrienden moet je het hebben. Waarschijnlijk hebben ze andere kennissen.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page