top of page
Search
  • _

Hoe herken je een professional?

Ik weet het niet. Op 2 juni 2013 probeer ik drang om Etienne van der Horst en Steven Martina, beiden minister in het takenkabinet of het he kabinet van professionals, te schrijven te bedwingen. Hun taak zit erop en in ieder geval houdt Steven het voor gezien en laat een plan voor de economie achter. Ik wil ze vragen waarom de professionals in het ambtelijk apparaat nooit mijn sollicitatiebrieven hebben beantwoord. Waarom ze in bijna zes maanden de website van de overheid niet hebben laten werken. Waarom ik al weken weet dat ik tot de laatste kandidaten heb gehoord om een visie traject voor Curaçao te begeleider, maar verder niet hoor. Dat ik via een vriend al weken weet dat de voorkeur naar een ander gaat, maar ik nog geen email heb ontvangen om mij te bedanken voor de moeite om te solliciteren. Ook wil ik ze vragen waarom ze de Staten verkeerd hebben ingelicht. Ze zouden immers kijken naar de gevallen van door kabinet ten onrechte ontslagen mensen. Ja, van je mensen, je vrienden moet je het hebben. Waarschijnlijk hebben ze andere kennissen.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

This book is on an Uthopian Small Islland Development State (in the Caribbean). It covers: The individual The family The education The neigborhood Living Work Governance This Uthopia is powerd by info

Even institutions like The Economist are concerned about the lack of jobs in the future due to the progress of technololigicale developments and the implementations of these. http://www.economist.com/

I admire does who talk about the future with conviction, because the future is unknown. Someone said the best we to predict the future is to create it. I do not know. The future has changed. The chang

bottom of page