top of page

De leider van Aruba

Nu kent Aruba ook zo zijn uitdagingen. Met name moet er bezuinigd worden en wat zie je? Weer verlaagd de minister president als eerste zijn eigen salaris met 8%. Dat zie ik ze op Curaçao niet doen. Nu denk ik niet dat hij een heilige is, maar ik kan hem niet op een zonde betrappen. En ik ken de geruchten dat hij foute vrienden zou hebben in, ik dacht, Colombia, maar onomstotelijk bewijs is nog niet geleverd. Bovendien er wordt altijd met modder gegooid. De feiten zijn wel hij toont leiderschap. Het gaat niet alleen om visie, en niet alleen om actie, maar ook om offers brengen: 'walking the talk'.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

The Power of Dissent in Democracy: Learning from Icons

The Power of Dissent in Democracy: Learning from Icons February 26, 2024 Dissent, often perceived as abstract and elusive, plays a pivotal role in shaping democracies worldwide. But what exactly is di

bottom of page