top of page

Amsterdam

Amsterdam

15 november 2013. Dan zit je bij Marilieke en Pim aan de eettafel. Een week Nederland om te procederen tegen een foute accountant. Laat ik het daarop ophouden. Dan plak je een lezing over de ontwikkelingen van de eilanden na 101010 voor het netwerk van Antillianen er aan vast. ik vraag me af waarom ik het mezelf aan doe. Het geeft gewoon extra stress. waarschijnlijk is het een methode om mezelf bezig te houden en te rehabiliteren. Ook echte vrienden verschijnen voor de lezing. ik ben blijk dat mijn dochter de psycholgie studente er ook is. ik vertel dat het ambtelijk apparaat totaal is mislukt. Toevallig is de vrouw die de werving heeft gedaan in de zaal en ze wil mijn opmerking relativeren. Maar ik citeerde slechts de minister. Ik verwijs ook naar de opmerking van de mnister van justitie dat de georganiseerde misdaad was geinfiltreerd in het openbaar bestuur. Ik had ook kunnen vermelden dat de de PG naar buiten had gebracht dat hij wordt afgeluisterd. Later vraagt Marilieke, hoe krijg je de maffia weer eruit? Volgens de literatuur is het Aruba jaren terug redelijk gelukt. We praten tot laat in de nacht verder aan de bar. Al gauw komt de vraag: heeft Curacao toekomst? Als er niet binnen twee jaar duidelijkheid is wat er na 2019 met de rafinaderij gaat gebeuren en niet gebeurd rond de offshore is het einde oefening. Verder het feit dat er na zes ministers van onderwijs er nu helemaal geen minister is, onderbouwt de stelling dat de bevolking bewust dom gehouden wordt. Dan willen mensen een snelle afspraak voor de volgende dag, en zo spender buiten oorapronkeijke planning de hele dag rond het Rembrandtplein.

What is in a name?

Dan lees ik via internet, op 15 november, dat UNA is heen gegaan. De naam is tegenwoordig UoC. Ik vrees dat we niet een nieuwe naam vieren maar het heen gaan van een instituut dat het heeft geprobeerd, maar het de UNA niet gegunt.

Op 17 november verandert ook de naam van de Arowakkenweg in Kaya. Coco Balentin. De Arowakken waren slechts de oorapronkeijk in owners van het eiland. En Coco houdt nu het record homeruns in Japan. Een paar dagen eerder was de meubelzaak Japan NV afgebrand.

De naamsveranderingen waren significante resultaten voor dit kabinet. Het was de grootste verandereping in het onderwijs sinds 101010.

Dan heb ik nu een keyboard voor IPod. It looks great.

0 views0 comments

Comments


bottom of page