top of page

Almier Godett, hende drechi

Almier Godett, hende drechi

DRAFT 1.0

15 maart 2015

Almier Godett is, op zondag 7 maart 2021, doodgeschoten toen hij een familieruzie wilde zussen. En dat minder dan twee weken voor de verkiezingen, waar hij aan zou deelnemen (TPK kandidaat vermoord, 2021). Almier was een jong veel belovende politicus. De derde generatie Godett die in de politiek stapte. Hij deed dat niet op lauweren van zijn opa, oom en tante, maar wilde zijn eigen sporen verdienen.

Hij was de laatste jaren een gevierd radio talkshow host. Hij was kritisch en liet iedereen in zijn waarde.

Het meeste respect dwing Almier af door het feit dat hij in zijn jeugd een fout heeft gemaakt en zichzelf heeft gecorrigeerd en gerehabiliteerd. En dit is niet het cliché, niets dan goed over de doden of despues di mi morto mi bunitesa. Nee, want de feiten zijn bekend en ze liegen niet om. Almier heeft echt afstand genomen van zijn fout. Hij probeerde iedere dag een beter mens te zijn.Hij was bezig met positieve zaken. Het feit dat mogelijk niet nette mensen op de lijst van zijn partij staan doet daar niets vanaf.

Ondanks het feit dat de minister president mooie woorden sprak over Almier, de dag na zijn dood in een persconferentie, vind ik dat velen erg weinig aandacht schonken aan het feit dat Almier er niet meer is. Dat komt volgens mij omdat velen hem niet beschouwen als hende drechi. En niets is minder waar, Almier was Un Bon Yu di Korsou. De tijd zal leren dat hij een legacy heeft nagelaten. Sosega na pas.

Dr. Miguel Goede

Dr. Miguel Goede

References

TPK kanidaat vermoord. (2021, maart 8). Retrieved from www.antilliaansdagblad.com: https://antilliaansdagblad.com/curacao/23252-tpk-kandidaat-vermoord

Dr. Miguel Goede

0 views0 comments

Comentários


bottom of page