top of page

Max

Max

Eind april zet Max Martina op zijn Facebook wall dat hij Curacao 3.0 aan het lezen is en dat hij zich steeds afvraagt hoe je aan de mindset 3.0 komt. Ik ben gevlijd dat Max het boek leest. hij is een druk baasje en reeds belezen. Ik meld hem dat dat de juiste vraag is en dat ik bezich ben aan het boek Mindset 3.0. Hij zegt dat we jong moeten beginnen. Alle jongeren als uniek ge benaderen en hun helpen hun individueel pad te volgen. Zo is het. Maar hoe doen we dat? Hoe moeten we het onderwijs systeem inrichten.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

De jaarcyclus gaat sluiten DRAFT 4.0 4 december 2023 Het is een stillere zondag dan normaal als je thuisblijft en geen radio of televisie aanzet. De dag verloopt trager dan normaal, en de temperatuur

Ligt het nu aan mij? DRAFT 4.0 3 december 2023 Op een vrijdag, zoals die van 1 december 2023, rijd ik langs het gebouw van onze nationale bibliotheek dat er verwaarloosd bij staat. De bibliotheek is e

Op weg naar pathocratie: De schaduw van democratie DRAFT 4.0 2 december 2023 Een paar dagen geleden bracht een bevriende jonge psycholoog een intrigerende term in mijn wereld: pathocratie. Een begrip

bottom of page