top of page

Zeven spirituele wetten

Er is een natuurlijke volgorde om de zeven spirituele wetten in het dagelijks leven toe te passen:

1) de wet van pure potentialiteit

Kunt u ondergaan door stilte, meditatie, eenwording met de natuur en geen oordeel vellen.

Ze wordt geactiveerd door:

2) de wet van het geven

Het principe is: Leren geven wat u zelf graag wilt hebben. Als u naar liefde, waardering en genegenheid verlangt, leer dan liefde, waardering en genegenheid te geven.

Door het toepassen van de wet van het geven activeert u

3) de wet van het karma

U zorgt voor een goed karma, en een goed karma maakt alles in het leven gemakkelijk. U merkt dat u niet vreselijk veel moeite hoeft te doen om uw wensen te vervullen, en dat leidt automatisch tot het begrijpen van:

4) de wet van de minste weerstand

Als alles gemakkelijk en zonder moeite gaat, en uw wensen steeds in vervulling gaan, begint u vanzelf de volgende wet te begrijpen:

5) de wet van intentie en wens

Het moeiteloos vervullen van uw wensen maakt het gemakkelijk voor u om de volgende wet in praktijk te brengen:

6) de wet van het afstand nemen

Ten slotte, als u alle bovengenoemde wetten begint te begrijpen, gaat u zich concentreren op het ware doel in uw leven, en dat brengt u bij

7) de wet van het dharma

Door deze wet toe te passen, door uw unieke talenten tot uiting te brengen en de behoeften van uw medemensen te vervullen, begint u te creëren wat u wilt, wanneer u wilt. U wordt onbekommerd en vrolijk, en uw leven wordt een uiting van grenzeloze liefde.

Wij zijn reizigers op een kosmische tocht, kosmisch stof dat in de dwarrelwinden en maalstromen van de oneindigheid wervelt en danst. Het leven is eeuwig, maar de vormen die het leven aanneemt zijn voorbijgaand, vluchtig, vergankelijk.

0 views0 comments
© Miguel Goede, 2024
bottom of page