top of page

Reizen 3.0

Ik ga zo aanboord. Terug naar Curaçao 2.0.  Ik was de afgelopen tijd even van het eiland.  Maar ook weer niet.  Ik zit bij Starbucks aan de koffie en schrijven een aangepast blog, omdat ik och te lui ben op mijn iPad.  Heb net het AD digitaal door genomes en zie dat er van alles aan de hand is.  Het is nog vroeg voor de internet radio.  Je blijft toch de hoop koesteren dat er iets is veranderd de afgelopen tijd.  Toen ik vertrek was de regering niet gevallen en nu wel.  Ik ben benieuwd.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Creativiteit DRAFT 4.0 29 november 2023 Een van de vaardigheden van de Future of Work is creativiteit. Creativiteit houdt in dat je in staat bent om unieke oplossingen te bedenken en je perspectief ku

De volgende verkiezingen op Curaçao DRAFT 4.0 28 november 2023 De volgende verkiezingen op Curaçao. Nu de verkiezingen in Nederland maar ook elders hebben plaatsgevonden, bijvoorbeeld Argentinië, begi

Happy birthday ChatGTP DRAFT 4.0 27 november 2023 Op 30 november vieren we de eerste verjaardag van onze vriend ChatGPT, die de wereld heeft veroverd. In slechts één jaar hebben Chat en wij heel wat m

bottom of page